PREGUNTES FREQÜENTS

Aquí trobareu totes les preguntes que et puguis fer abans de llogar una autocaravana recollides i contestades per a resoldre qualsevol tipus de dubte que tinguis:

ON TROBAREM L'AUTOCARAVANA?

Trobareu les nostres autocaravanes molt a prop de Figueres, a escasos metres de la sortida 4 de ap-7 sortida Figueres sud. Població Santa LLogauia d’Àlguema 17771. Avinguda d’Àlguema,2.

És important que sol.liciteu cita en cas que ens volgueu venir a visitar.

Tel: 696364750

Mail: info@campercorrer.com

QUÈ HEM DE DUR PER MARXAR?

És molt important tenir clar que viatjareu en un espai reduït, per això cal intentar no excedir-se amb l’equipatge. El que realment és imprescindible serà agafar el passaport o DNI de tots els ocupants, el carnet de conduir dels diferents conductors autoritzats en el contracte, les targetes sanitàries, una targeta de crèdit, una llanterna, un encenedor, roba d’abric, bon calçat i mapes i guies dels indrets a visitar.

SEMPRE HEM D’ANAR A DORMIR EN UN CÀMPING?

Una autocaravana disposa d’un ampli ventall de possibilitats per fer una pernocta. Es pot dormir en un càmping o també en qualsevol àrea (pública o privada) destinada a les autocaravanes. Hi ha diverses apps i pàgines webs especialitzades en aquest tema, com per exemple park4night o campercontact, que ajudaran a l’usuari a trobar una bona àrea per passar la nit. Caldrà respectar les indicacions dels cartells de cada àrea i tenir clar, que quan estacionem fora d’un càmping o àrea privada, el tendal, les cunyes, les taules, les cadires o sobrepassar l’amplada del vehicle amb finestres o porta obertes, no està permès.

ÉS DIFÍCIL CONÈIXER EL FUNCIONAMENT D’UNA AUTOCARAVANA?

En absolut. A més, disposareu de tota la informació necessària en tutorials elaborats per nosaltres mateixos i estarem disponibles durant les vostres vacances per poder aclarir qualsevol dubte.

ÉS DIFÍCIL CONDUIR UNA AUTOCARAVANA?

Conduir una autocaravana no és difícil. Només caldrà tenir en compte l’amplada del vehicle en les vies secundàries, l’alçada de l’autocaravana al aparcar en una zona amb arbres o al entrar en un peatge, un pàrquing cobert o una benzinera i la llargada quan hi ha un estacionament o en els girs tancats.

Per la resta, cal prendre les mateixes precaucions que amb qualsevol vehicle.

PUC PORTAR LA MEVA MASCOTA DE VACANCES?

A les nostres autocaravanes les mascotes no estan permeses. Al ser un vehicle de lloguer hem de poder assegurar a tots els clients que està lliure de pèl d’animal. Per tant, no deixeu entrar cap animal dins del vehicle encara que sigui “per un moment”. En cas contrari, el cost de la neteja especialitzada anirà a càrrec del client.

PUC FUMAR DINS DE L’AUTOCARAVANA?

Seguint la mateixa lògica del punt anterior la resposta és no. A més això us ajudarà a tenir menys risc de causar desperfectes a la tapisseria o mobiliari. En cas d’haver fumat a dins, el cost de la neteja especialitzada anirà a càrrec de l’usuari.

A PARTIR DE QUINA EDAT PUC LLOGAR L’AUTOCARAVANA?

La nostra assegurança permet fer el lloguer a persones majors de 25 anys i amb tres anys d’experiència de carnet B. Per això, és imprescindible reunir aquestes dues condicions per sol·licitar la reserva.

ELS OCUPANTS DE L’AUTOCARAVANA PODEN ANAR SENSE CINTURÓ DURANT LES HORES DE CONDUCCIÓ?

Quan l’autocaravana està circulant cal tenir en compte les mateixes normes que amb qualsevol vehicle, per tant, tots els ocupants hauran d’anar ben subjectats. De la mateixa manera, caldrà assegurar-se de tenir tots els objectes ben endreçats en els armaris per tal que no caiguin durant la conducció.

L’AUTOCARAVANA TÉ PORTABICICLETES?

A Campercórrer disposem de portabicicletes fiamma, contracta’l a serveis addicionals.

QUINA AUTONOMIA TÉ UNA AUTOCARAVANA?

La resposta dependrà en gran mesura de l’ús de se’n faci i de les persones que hi viatgin.

Per una família de 4 persones tindrà sense problemes una autonomia de dos dies, i serà el dipòsit del vàter el que l’orientarà, ja que quan s’ompli haurà de buscar una àrea, càmping o lloc especialitzat per fer-ne el buidatge. Llavors serà el moment d’aprofitar per buidar el dipòsit de grises i omplir de nou el de netes.